Lid worden?

Wanneer u belangstelling of interesse heeft in de schietsport en voor onze vereniging dan kunt u vrijblijvend kennis maken, tot een (wettelijk) maximum van 3 x per jaar. Mocht het u bevallen dan is hierna de mogelijkheid om zich aan te melden als aspirant van onze vereniging.

U kunt niet zomaar naar binnen, er zijn twee mogelijkheden om ons te bezoeken;

1. U komt met een lid van onze vereniging mee als introducee en blijft onder diens toezicht.
  2. U meldt u aan via ons e-mail adres met uw naam, woonplaats en ID nummer (paspoort of rijbewijs)
    en een korte omschrijving van uw motivatie. U ontvangt daarna een officiële uitnodiging. Met die
    uitnodiging kunt u onze schiet accommodatie bezoeken. Bij binnenkomst meldt u zich bij een bestuurslid of dienstdoende baancommandant. (kaartbureau)
* KNSA *

E-Mail adres: info@svwestkapelle.nl

Ons gebouw is voorzien van permanente camerabewaking.

In alle gevallen geldt: Breng een geldig legitimatiebewijs mee bij ieder bezoek aan onze schiet accommodatie, u wordt dan ingeschreven in ons gasten-register met uw naam en identiteitsnummer.

Op dit introductiefilmpje kun je bekijken hoe de procedure verloopt bij een bezoek aan een schietvereniging.

AANMELDEN
Na maximaal drie kennismakingsbezoeken kunt u zich inschrijven als aspirant. De secretaris (bij afwezigheid een plaatsvervangend bestuurslid) zal u in het aanmeldproces begeleiden en de nodige aanvragen regelen.

Het inschrijfgeld bedraagd € 25,=
U kunt dit bedrag overmaken op ons bankrekeningnummer of contant betalen. Zie de pagina “Contact” voor verdere informatie.

Inschrijving verloopt via het secretariaat. Wat heeft u hierbij nodig?

• Een geldig legitimatiebewijs
  • Eén recente pasfoto

Bij inschrijving wordt uw “eigenverklaring” ingevuld en motivatie. Aansluitend zal de verklaring VOG (met screeningsniveau “Schietvereniging”) worden aangevraagd bij de gemeente van uw woonplaats. Het bestuur kan eventueel ook ook een aanvullend onderzoek (laten) doen.

Nog vragen? Benader een bestuurslid, of stuur ons een mail: info@svwestkapelle.nl

Entreegeld en contributie verloopt via onze penningmeester. U wordt aan de leden voorgesteld via de ballotagecommissie. De ballotagetijd bedraagt ten minste 6 maanden. U krijgt dan ook de beschikking over de Statuten en Reglementen van onze vereniging.

Na acceptatie en goedgekeurde VOG en het doorlopen van de ballotage / aspirantentijd wordt uw Licentie aangevraagd bij de KNSA en gaat het lidmaatschap in van onze vereniging.

Binnen de aspirantentijd kunt u onder toezicht gebruik maken van onze verenigingswapens en doorloopt u een schietvaardigheid- en veiligheidstraining.

Zie voor het gebruik van de vuurwapens de Circulaire Wapens en Munitie (website Min. v. Justitie)

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens, e.e.a. volgens de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming Zie hiervoor het document Privacy Beleid Schietvereniging Westkapelle.

realisatie & webdesign: LunVisie InfoTech Zeeland